Cautare

17082 de rezultate pentru "capusu mare" (5.01 secunde)
"Aici, la Sannicolau, va doresc o dupa-amiaza placuta si voi reveni la Sannicolau Mare pentru ca de acum Sannnicolau Mare pentru mine a devenit un loc important, locul in care presedintele in functie anunta ca va mai candida pentru un mandat", a spus Basescu.
Trebuie spus, de asemenea, ca nu e vorba nici de cateva randuri strecurate fugar, o data, ci de informatii difuzate pe larg si reluate, de mai multe ori, in ambele publicatii ale Tribunului, "Romania Mare" si "Tricolorul".
"NU cu N mare si cu U si mai mare si Teo stie asta". ... Daca partidul asta din care este ea este un mare c***, sa stiti ca Elena Udrea este motul", a spus tatal lui Teo.
Casele pentru sinistrati au fost construite la Campu Mare, comuna Albeni, si la Cojani, orasul Targu Carbunesti, si au fost date in folosinta in anul 2007.
Alegerea unui nou primar pentru municipiul Baia Mare survine dupa ce anul trecut fostul primar, liberalul Cristian Anghel, a fost condamnat de Curtea de Apel Cluj la doi ani si sase luni de inchisoare pentru neglijenta in serviciu, iar ulterior a fost eliberat pentru buna purtare pe timpul efectuarii condamnarii.
Pentru moment, scorul in marile confruntari este 2-1, daca adaugam si alegerile pentru primar din Baia Mare. ... Sa demontam propaganda celor de la putere si sa le aratam oamenilor cat de mare este vina puterii pentru raul care ni se intampla.
Suma prevazuta in buget - 1,5 milioane de lei (adica 15 miliarde de lei vechi) - pare sa fie cea mai mare din istoria Primariei Craiova alocata acestui serviciu.
O diferenta care s-a dovedit reala, ba chiar mai mare decat in sondaje, la urne, in momentul alegerilor.
USL pare a se bucura acum de un val mare de simpatie, val caruia i se adauga un alt val, al nemultumirii fata de PD-L.
"Romanii vor vota in numar mare la referendum" Sondajele de opinie ne spun ca romanii vor iesi in numar mare, la urne, cu ocazia referendumului, in timp ce Traian Basescu se va prezenta drept un personaj bun care se lupta cu fortele raului, comasate in jurul USL.
"asta o sa devina presedintele Romaniei cand o fi mare". ... Te bucuri ca boul si spui in gura mare ca mucosul e foarte destept si are simtul umorului. ... Spui "asta cand o sa fie mare o sa ajunga...." aici e chestia.
Va fi mai mare decat FSN in 1990 Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, la Bistrita, ca USL va beneficia in urma alegerilor parlamentare de cea mai larga majoritate in Legislativ, chiar mai mare decat cea de care beneficia FSN in 1990.
Totodata se apreciaza ca seful statului este responsabil, in mare masura, de situatia politica din Romania caci "Basescu a esuat ca presedinte"... ... "Este extrem de conflictual si poarta o mare parte a responsabilitatii pentru faptul ca tara este divizata in doua tabere care se urasc crancen.
Prim-ministrul crede ca rezultatul Consiliului European a adus si "moartea legendei de mare negociator" a presedintelui Basescu. ... "Oricum am vrea sa prezentam cifrele, este un rezultat foarte prost, cel mai prost pe care-l puteam avea, este o mare dezamagire", a afirmat Ponta.
Un om caruia i se pot reprosa extrem de multe, mai putin ca nu ar fi un mare strateg al campaniilor electorale, fostul presedinte, Traian Basescu, a facut o afirmatie pe cat de surprinzatoare, pe atat de adevarata, referitoare la efectele uriasului scandal politic generat de dezvaluirea faptului ca a lovit un copil in campania electorala.
Elefantul de pe Strada Mare (Autor: Octavian Stireanu) Gravitatea situatiei actuale din Romania nu consta deloc in aprobarea sau neaprobarea unor ordonante ori in cat de mare trebuie sa fie bugetul SRI.
El a explicat ca fara o productivitate a muncii mai mare, care va duce la o competitivitate mai mare a economiei interne, salariile romanilor nu vor putea sa creasca.
Patronul SC California, italianul Alessandro Bresciani, este unul din cei mai mari negustori de terenuri agricole din judeţul Satu Mare, cumpărind de-a lungul anilor citeva sute de hectare de teren.
Chiar si in aceste conditii, patronii de hoteluri spun ca incepand de luna viitoare numarul turistilor va fi mai mare decat in perioada similara a anului trecut, mai ales in Neptun si Mamaia.
Romania, tara cu cea mai mare incredere in Uniunea Europeana Romania este in continuare tara in care se inregistreaza cea mai mare incredere in Uniunea Europeana, desi nivelul acestei increderi a mai scazut in ultimul an, de la 74 la suta la 68 la suta, conform ultimului Raport National privind Romania, realizat in cadrul Eurobarometrului din mai-iunie 2005, prezentat ieri de Jonathan Scheele, seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania, si de Dumitru Sandu, editorul national pentru Romania al Barometrului de opinie.
google-analytics.com